Trutemunn har ikke noe som helst problem med å finne fine saker hos andre. Så kan bli bettat i mange på en dag, uten problem. Å se det vakkre i de man møter uansett kjønn er ingen dum egenskap, faktisk. Han har ikke særlig tilovers for fedme da. Men kan se og sette pris på et vakkert ansikte tross en flodhest fasong. Uansett må du kunne bære opp ditt vesen på en selvstendig, selvsikker måte, uansett utseende. Norske jenter har nå i alle fall gjennomsnittelig store romper, større enn gjennomsnittelig i sverige.  ”Sweet ass” rumper ble han egentlig introdusert for gjennom x’en. Hun var gal i dem. Besatt skulle man kunne si. På jobben er det ei polsk ung dame som vasker og hun har en kropp som en ballettdanser. Dessuten ser det ut til at hun også har pupper. Ikke dårlig i det hele tatt. Hun nevner stadig at hun har type, men må kikke, og forteller om at hun har sett Trutemunn fra bussen sin på andre siden byen osv.

Ei anna ei, hu som ansatte Trutemunn på jobben han har nå, tok han med seg på nachspiel. Da hang en barndoms nabogutt på som et klistra lim. Han fortalte at de to hadde vært på date for 15 år siden. Og så…?! tenkte Trutemunn og utrykte forundring over at han i det hele tatt hadde noe med det å gjøre. Barndoms nabo gutten sa ikke noe mer til eller fra den kvelden, men nevnte det igjen på chat. Trur han ikke vil takkle om Trutemunn høvler over a. Så han får ta henne som en gentlemann i såfall. Ikke at det virker så aktuellt. Hun er forresten veldig søt, sjarmerende og nysingel.

Dattra til ei i baren på jobben har et råtøfft utseende. Herlig kropp og en rumpe x’en ville død for. Hun ankom første gang like selvsikkert og overlegent som i sin tid dattra til paukonisten gjorde. Begge missta det etter hvert og lyser opp i Trutemunns nærvær. Det vil si hu første er jo ute av blidet for lengst. Men morra til hu andre er helt i hundre. dattra hitt og dattra ditt. Hu never typen til dattra titt og ofte, men forteller i samme veiva at hun skulle egentlig kalt sønnen sin med Trutemunns navn osv. At Trutemunns fornavn skulle vært i familien, og begrunna det, men akkurat det får utebli fra denne bloggen. Dattra legger merke til Trutemunn om han er i nærheten. Det fins fler på jobben også, men kan’kke få med alt her.

Ei av de som henger rundt byens musikere har festa seg ved Trutemunn. Det er bare opp til han. Hu har en sexy norsk dialekt og kan sminke seg. Er fra vestsiden av landet og bitte litt opp. Trutemunn ligger etter på kroppskontakt og burde, men har holdt seg unna, kresen som han er.

Men det er ingen av disse som dro smellen. Den kom nemmelig i dag på lunchen. Ei hudpleier fra spasenteret. Lille jenta som jeg vil døpe Lolita her på blogg. Trutemunn har lagt merke til henne fra første gang han så henne. Og nå har hun plutselug sett han. Hun forundret Trutemunn her om dagen da hu fortalte om morras alder, som viste seg å være  et år yngere enn en x til Trutemunn. Morra, stefaren og henne hadde kikka på sexualopplysningsprogramet Trekant på TV. Dette programmet der man overvar en kvinnelig orgasme. Trutemunn opplevde det som noe sært, men er ikke den som er den til å dømme. Hun utrykte dette etter at det ble kjent at Trutemunn hadde gjort en gigg med grisepopbandet han spiller i. Fra da av har Trutemunn fått plass i hennes tilværelse. To ganger nå, har hun dukket opp på lunch og sist sa det bare kaboooom!

De satt ovenfor hverandre og små prata. Han så hennes blå øyne. Hun er ung tenkte han. Tipper 19-20. Det virker logisk, jobba i 1,5 år og ferdig utdanna på en privatskole. Hu er petitt, og liten. Kunne lett tatt a for å være 16. Langt hår. Kommer fra et lite sted uten å ha dialekt. Hun så han i øynene. Blå øyne. Praten gikk lett og noe varmt vokste innenfor skjorta. Der inne i brystet dro det sterkere enn Trutemunn kan huske. Ingen han noensinne har sittet sånn å prata nogenlunde normalt med har gitt en sånn følelse. Hun har noen likheter mentalt sett som Trutemunn, og det var deilig å kjenne, men forstår hun hva han prater om? Hun oppleves nemmelig som ei lita dokke, uten at det er noe hun virker strekke seg etter. Denne  dragingen mellom er sterk fra begge sider. Men kom ikke å si at den er fornuftig.

Resten av Trutemunns arbeidsdag dukket hun oppi tankene igjen og igjen. Hun kom med noe som satte fnis i kroppen og en glede som allerede nå fortalte bevisstheten at i morgen er en ny arbeidsdag. Da er hun der igjen. Trutemunn kan igjen få noen ordvekkslinger med denne Lolita, og det pakker lykke følelsen godt inn i kroppen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende