Det begynner å sittre hver gang man sees. Hun gir klare signaler på at hun ikke vil blande jobb og privatliv. Hun har hele tiden, også nå… kanskje noe mindre… kost seg med oppmerksomheten. Det har hun ikke kunnet skjule. Den sure eieren, har aldrig vært på så godt humør, og han fekter bort Trutemunn med et smil. “Du skal ikke forstyrre hennes arbeid” sier han på sitt gebokkene ordfattige norske språk. Hva skal man gjøre da, om man er forelska eller betatt?

Bandet som i noen år har kuppa norges rockekrybbe nr 1, har virkelig ny giv. Stemninga på oss 40-50 innvolverte er toppen. Det kommer til å skje saker rundt det. Noen har begynnt å mumle om russelåta 2012. Vi har uansett gjort en innspilling, som en slags testlåt… eller hva man kaller en pilot i tv verden. Det er gøy, for Trutemunn har fått grundriffet og åpninga av låta. Nå er det nok en annen låt som dukker opp neste år. Men å høre denne er gøy! Det er grisepop, eller rock om du vil og det enkle reffrenget er ikke til å ta feil av. En av gutta i bandet spellte låta hjemme og fireåringen snappa opp teksten kjappt. Nå er han litt bekymra for barnehagetantenes reaksjon.

Var innom puben der man spiller og hvor modellen står bak disken. Hun fikk etter hvert høre på låta. Hun er ikke så rund i kantene til vulgæritet og satte opp en merklig mine. Hun likte visst låta, men måtte konse på kundene. Hun ansatte en skikkelig ung kjekkas som hun flørter med. Hun gir også den italienske jazzgitaristen blussende kind og oppmerkosmhet.

(må bare avbryte skrivinga med å fortelle at hu ene Trutemunn bor med stønner fælt på rommet sitt. Døra er oppe og bøyer Trutemunn seg fram kan han sikkert se henne. Ser nemmelig rett inn i så fall. Hun fortalte i går at hun hadde to nye dater, hun skulle gjennom igår. Da var klokka nermere elve. Ærlig talt gikk nok bare en i havn og det akkurat her og nå. Latteren i telefonen i går var litt overdrevet, så hun jobba nok litt med dette. Hun har hatt veldig mange menn side vi flytta sammen. Trutemunn veit ikke om han har hatt så mange i hele sitt liv. Og fordi han ikke har prata om kjønnsykdommer blir det ikke til å bøye seg fram. Men etter denne bloggen er skrevet må man reise seg, uansett….)

Oppmerkosmhet ja, Trutemunn fanget ei ung blond musikkstudines fokus. De pratet orkestrering. Hun var litt forundra over Trutens innspill. Hun blei litt sånn wow! Han kan ikke huske å ha fått klarere signaler. Og hva gjør han. Han driter i det. Han vil heller drikke øl og gikk tilbake til bar disken. Hang hos bardama som en annen tafatt dust. Er han foreslket? Det hjelper ikke verden mye det her. Han burde tenke på seg selv og sine behov.

Når det dro mot stengning spurte Trutemunn om stolen hun skulle gi bort. En slik man kan legge seg bakover i og slå ut fotstøtte. Den skulle hun gi til bartender kjekkasen kunne hun fortelle. Trutemunn har i det siste tilbudt seg å følge jentene hjem etter stengning. De setter alltid opp en mine, som tydelig viser at de har null tillitt til det. Selvom han har nå gjort det flere ganger. Trutemunn begynner å bli lei av den skeptiske greia. Denne gangen kom det ikke fram før avgang. Eller straks før, så Trutemunn blei litt småsur. Han skjønnte det var noe som skurret og spurte om hun i det heletatt skulle hjem. Hun svarte med å slenge med leppa. Om han skulle hjem. Ja, klart han skulle?! Men som de begge vet er det ikke lange veien å gå om henne. Trutemunn er ingen dilter. Han gjør dette fordi han bryr seg og synes det er koselig. Å la han stå der i en time eller to for så å bli fornærmet, er drøyt.

Dagen etter kom det inn en melding på fb chatten. Hun ville gi Trutemunn stolen. Så man kom å henta den etter litt fram og tilbake. Hun ville ikke gi han nr sitt?! Det var for mange på jobben som hadde det sa hun. Noen missbrukte visstnok nr hennes. Ja… men Trutemunn visste ikke om han fikk skaffa bil som var stor nok så det skulle hjelpe med nr. Ja ok, sa hun og tok telefonen hans for å skrive det. Hun visste ikke hvordan bruke iphonen så Trutemunn stelte seg ved siden av henne og plotta inn. Hun viste han hjemmet sitt og plantene. Det var koselig og Trutemunn ville ta henne der og da. Hvorfor han ikke gjorde det basserer på at han ikke klarer one night med henne etter slik de har blitt. Så her sitter man nå. Utilfredstillt. Det er en god stol. Man kommer nok mest sansynelig til å ha seg i den en gang. Kanskje med bardama. Iså fall blir de antagelig nødt til å bli sammen. Da blir det vel samme sammensorium som det pleier etter en stund. Ja, hva vet vi om framtiden egentlig?! I mens synker Trutemunn ned i den nye stolen sin som han trur han har fått av en grunn. Han kan skjøl bare se to. Dårlig samvittighet eller invistering. Det kan være hva som helst. Sikkert bare at han ville ha den.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende