(Har låft å fortelle hvorfor man kom hit og hva som har vært målene. Men først….)

Det er nokså underlig at folk som ikke vet en dritt om en kan bli så engasjert og mene så mye om det man skriver. Blande seg å ta parti. Gruppere seg og lage en syndebukk, og gulpe opp dritt. Sparke den som ligger nede for telling og irriterer seg når vedkommene sier “STOP!” så høyt og tydelig det overhode er mulig å gjøre. Fordi det er direkte retta mot den største mobben. At man gjennom tolkning, overivrig nyskjerrighet og logisk tenking tror seg få en innsikt om saker som ikke er sanne eller grunnet i virklige hendelser. At det ukritisk får lov til å vokse til den eneste og ekte virklighet er kritikkverdig.

Dere skal merke dere at:

Denne bloggen offentliggjorde aldrig noen person eller blogg. Bloggerinnen har derrimot selv en rekke ganger adressert seg på sin og denne bloggen. Om noen få personer som hang her og leste alt skjønnte noe (NOE!!! …langt fra en brøkdel), bygger på bloggerinnens tekster og kommentarer. Trutemunn har aldri pekt ut bloggen som pekte ut han og svartmalet han i over et halvår, gjennom dissing. Han viste at hun og hennes tillhengere leste denne bloggen. Fakta er at bloggerinnen forsøkte strupe Trutemunns omgang med kvinner (både under og etter) uansett hva det gjalt, fordi hun var sjalu. Til og med når hun hadde type. For de som har åpne øyer skjer dette overalt så det er ikke merkverdig i det hele tatt, så da må det gå ann å si fra! ..eller? Også her, dette var jo vår hjemmebane. Trutemunn prøvde så langt det gikk å stoppe dette, men det var ikke mulig. Dessuten hadde han satt seg i en veldig dårlig sosialt skikk, så bloggen var på dette tidspungtet eneste plass han sosialiserte. Han var en kunstner i arbeid.

Trutemunn er veldig godt klar over at han ikke på noen som helst måte gjorde seg fortjent til omtanke og medhold i dette miljøet. Hva som skjer mellom han og andre har ingenting med offentligheten å gjøre ble det sagt. Han blei skuffet over bloggere han opplevde som oppegående. At de lot seg kynisk mannipulere. Det er bemerkelsesverdig at folk ikke så og forstod dette når de visstnok fatta så mye.

Det er leit at folk ikke forholder seg mer til det man sier og ser det i kontekst. Løynene til Trutemunn blir ofte tatt for god fisk, mens sannheten framstår som bitterhet, idioti eller rein og skjær ekte mennsklighet. Det har oppgjennom åra vært mengder av folk som har forsøkt få Trutemunn til å dele med seg av sitt innerste. Når det skjer takkler de det ikke, på den ene eller andre måten.

Det var ingen spøk at han nesten kasta inn håndklet og ga opp. Og i så fall hadde han ikke mer å leve for for alt lå i potten.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Litt historikk:

Denne bloggen blei opprettet etter at Trutemunn leste teksten til Prinsesse Hella som prydet VG netts framside. Trutemunn fikk tillitt til at dette var noen som kunne skrive. Sjøl kunne han ikke det, så han ville se om hun kunne jobbe for han. Men han hadde ingen jobb til henne, heller ikke noen klar plan. Derfor opprettet han bloggen for å huske henne og lese henne. “Kanskje” tenkte han “…ville han bli bedre på tekst sjøl. “Han blei motatt med et hav av kommentarer og forstod fort at det var et miljø her som så seg viktigere enn hva som ble skrevet.

Han begynnte å forme bloggen til noe han opplevde som Walt Disney liknende. Litt eventyr. Navnet Gitarriff_trutemunn  var logisk, for det var han opp i dagen. Gitar var der på grunn av begjæret og trutemunn var for å minne han på å jobbe med munnen sin. Ville utvikkle munnen til å bli mykere, mer levende fordi den er en viktig del av formidlingen fra en scene. Trutemunn er en fyr som fx vet at mickrofon teknikken til Tony Bennet er på et helt annet nivå enn Robbie Williams.

Trutemunn hadde bestemt seg for å være annonym, men valgte å gjøre seg til kjenne for en blogg som innspirerte han. Det hadde dukka opp litt fler blogger. På et tidspungt startet han et personlig vennskap med en blogger som grodde til noe mer. Han forklarte henne klart og tydelig hva som var rettningslinjene og spurte om hun var inneforstått med det. De møttes i en by og i forkant av dette møtet annonserte hun at hun skulle treffe en “mystisk” blogger. Det var åpenlyst hvem det var for de som gadd å engasjere seg i sånt tissktask. Trutemunn blir ikke sint av folk som trår feil (det er vannelig), men fortalte hvor skapet stod. Det gikk aldrig inn og fra da av valgte han sjøl å være like ignorerende.

Etterhvert hadde Trutemunn fått foten på sine spontane innlegg. Så han endret sine mål til å direkte utvikkle tekstene. Han var mer intrisert i å bli bedre på å skrive enn å sossialisere. Han ville se om han kunne skrive om tabuer som sex og ga det mye tid og plass. Han ville gjøre og lære selv fordi han så lett henger seg på folk. Han ville ha sin egen identitet å vise en sterk personlighet i tekstene. Og han bestemmte seg for aldrig å gjøre som nå: skrive om eller til VGB.

Trutemunn satte seg mål å havne på framsiden av VG nett og i samme øyeblikk havnet han der.

Ut over dette skjedde det mye i Trutemunns privatliv. Han omskolerte seg musikalsk og leste seg opp. Fyllte reportuaret med over hundre nye låter og utvikklet stemmen sin til å bli noe verdifullt. Han oppnådde en drøm fra barnsben om å spille som en viss gitarrist på en gitarposende måte. Akkurat det, og det alene, er så sykt utrolig og beundringsverdig at han blir auforsik hver gang. Tenke seg til! …å kunne gjøre dette?!?! Ingenting er så heftig som å oppleve å få til noe magisk, noe man har drømt om og kjempa med i årevis. Han utvikklet trommespillet og pianospillet enormt. Trutemunn blei en komplett musiker under tiden han blogget. Sannheten er at han hadde mye mer godt betalte spillejobber før han blogget. Men en musiker er det i hele seg uavhengig av omstendighetene. Man kan være en arbeidene musiker eller en arbeidsledig. Eller som Trutemunn, en underbetalt, og det prøver man gjøre noe med. Tiden vil vise.

Det har aldrig stått på folk som har forsøkt prate han til fornuft. De har brukt mye energi i å formiddle sitt syn, selvom det handler om Trutemunns liv. Alt begynner med drømmer. Når man dem ender de i det også. :)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Uansett hva vgb’ere tror. Eller andre jeg skulle finne på å fortelle om et problem til, så er dette sånn jeg ser det. Når jeg tok bloggerinna for meg handlet det ikke om å skulle gå inn i noe igjen. Eller hevnes. Det handlet om framtiden og det faktum at man prega hverandre, selvom man gjorde annet. Begge var så knyttet at de måtte vise hensyn, og det var åpenbart. Dette menneske hadde bedre oversik over mine innlegg enn meg selv. Det sier en hel del faktisk.

Man må forholde seg til slik det er. Trutemunn jobbet ved påsketid med ei cellist som hadde jobbet med blandt annet dirigenten på en av skandinavias viktigste Operahus. Hun kunne fortelle at kompetansen til undertegnede lå i samme klasse, ja om ikke over. Ei anna han jobba med er med i Svenske melodifestivalen i år.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Og for de som ikke tror at man kan få til saker her i verden så lytt til denne. Uansett om det er kjærlighet, handtverk eller annet.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

..og folkens. Det fins hackere som har det moro. Håper nå for dems egen del de har vett i panna og sund fornuft!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende