Først mobber hu han. Greit nok. Så ber han om at hun skal gi seg i en lang mail. At han ikke orker mer fight. Så forstår hun ikke hva han sikter til. Greit nok. Så stiller han et par spørsmål. Hun nekter plent å svare. Greit nok. Så lurer han på hvorfor hun har denne dialogen med han når han ikke får inn en finger, samtidig som han ber henne kutte dialogen når hun ikke vil prate. Så skriver a at hu kutter dialogen. Greit nok.

Hun har sitt på det tørre, men er klin gal. Trutemunn håper hu fatter det rett, det han skrev. At han trur noen vil ta livet av henne engang i framtiden. Ikke Trutemunn, langt derifra. Han fikk det for seg veldig tidlig etter at de blei kjennt, og sa det til henne. Nå skremmer du meg sa han. Forklarte at han fikk en omsorgs følelse for henne. For han var akkurat da sikker på at hun ville havne i helt feil hender i framtiden. At hennes vurderinger er kneppe og kommer til å gå skikkleig galt.

Trutemunn har forsøkt med det meste. Han har holdt seg unna. Sett en annan vei. Gitt faen. Tatt oppgjør. Sørga. Bedt om å få fred. Fått fred (ikke absolutt). Gitt fred (absolutt). Gitt faen. Funnet på andre saker. Funnet andre. Hatt seg med andre. Blitt betatt av andre. Sett henne igjen på ny måte. Gitt henne råd, samtidig som han har vært meget påpasselig med å ikke flørte. For det ga hun klar beskjed om at han ikke fikk. Akseptert. Det eneste som gjennstår virker som å kutte bloggen og komme seg bort fra vgb. Men Trutemunn må ha noe å gjøre. Han kan ikke fortsette å kutte ut saker. Han må gjøre.

Akkurat nå forstår han veldig godt at det skjer slike saker som med poletisjefen i Tromsø. Han som tok med seg et tjenestevåpen og avsluttet x’ens og sitt eget liv på en parkeringsplass. Det var en syk ting å gjøre. Men Trutemunn banner på at slik sykdom trigges. Han var ikke syk helt alene.

Brian Jones i Rolling Stones druknet i sitt basseng en natt på slutten av ‘60 tallet. Det som egentlig skjedde veit ingen. Det har kommet mange opplysninger, og en tilståelse fra snekkeren som jobba der. Brian Jones var en psykisk sjuk mann på denne tiden. Trutemunn vet så mye om dette bandet og har gjort seg opp sin egen formening om hva som skjedde den natta han døde. Brian Jones yppet snekkern i lang tid før hendelsen. Brian Jones manipulerte fyren til å drepe seg, antagelig ubevisst.

I Trutemunns verden er akkurat det like skyldig som å knærte. Det psykiske og det fysiske går hand i hand. Vi har med hverandre og gjøre vi mennesker og setter hverandre i tilstander. Det er noe av det viktigste å lære, mener Trutemunn. Å se sin påvirkningskraft. Vi er egoer først og fremst, men ikke bare!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende