Hun ville at akkurat Trutemunn skulle flytte bilen hennes. Den hellige lille bilen ingen fikk röre og hun ikke kunne kjöre. Dama bulka hver jävla gang hu kjörte. Hun elsket hester. De kunne hun kommunisere med sa hun. De var hennes virklige venner.

Når de satt i bilen viste hun Trutemunn hvordan han skulle gjöre, som om han aldri hadde kjört bil för. Men först skulle han höre hennes soundtrack. Da forstod Trutemunn hele greia. Hun lagde et “ta livet av seg senariet.” Han rakk ikke stoppe a og fikk höre… (paint it black)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Trutemunn spiller låta omdagen og ser ikke död i den. Han ser död i andre saker, altfor ofte, men det driter vi i.. for ditt vil vi ikke! Faktum var at neste gang han hörte låta var i begravelsen hennes. Veninna kunne fortelle at dette var hennes sound track. Akkurat det kom ikke som noen bombe på Trutemunn

—— ——— ———

Trutemunn var ikke ennå tennåring. Noen på fotballbanen mobba han som alltid var mobbeoffer. En dud tre, fire år eldre enn Trutemunn. Trutemunn var lei av å forsvra duden. Han ga faen. Han fortalte duden hvor skapet stod. At hvis han var så dum å “lot” seg väre offer måtte han tåle det.

Det var siste gang Trutemunn så duden. Kort tid etter (kan ha värt bare et par dager) blei Trutemunn vekt av morra si som kunne fortelle at nabo duden var sporlöst borte. Det blei leiting og til og med innslag på Dagsrevyen. De fant han i et vann, han tok sitt eget liv fikk Trutemunn vite seinere. 

Det fins ingen bra side ved selvmord. Og skulle Trutemunn gjöre noe slikt ville han se seg som den störste taper her i verden.  Akkurat nå ser han seg som en taper. kanskje like greit å väre den störste?! Flax er at Trutemunn ikke er noen martyr. Han kan godt värra en dasvasker på papiret for han föler seg som noe stort.

Likevel. Trutemunn forstår aldri at andre ser stort på han. Trutemunn forstår bare det folk sier. Akkurat som han har lärt damer er. Slik er han sjöl. Faktum er at han föler seg like diva som en hvilken som helst dame han her mött. Men han er mann. Tru meg. Tross dette.

Eller så har han gjort akkurat som duden. Satt seg i siste posisjon. Duden va’kke töff. men han gjorde slutt på flekken. Det er töffere å holde liv i kroppen!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende