Satt på data kurs og gjorde alt annet. Hang på nett og kikket på blogg. Godt man i bunn og grunn ikke kan miste jobben i kommunen for alle fatta det. Vi skulle klikke litt med musa, men trutemunn tastet og tastet så det löd mellom veggene i det musestille rummet. Enset ikke de  haggene blikka. Puppedama fant nyskjerrighet ved han. Mens Trutemunn vurderte å skrive et innlegg, men vips var timene over. Dreit langflat i det, men fulgte med lärer’n altså. lärern har stor ärbödighet for Trutemunn, som alltid tar disse kursa useriöst. Trutemunn er ikke helt dum. Han tar lärer’n seriöst som den. For folk som vet noe og kan noe behöver ikke smiske for å bli likt av undertegnede. Dette er nok en fellesnevner ved de mest vettugge folka, akkurat det der. 

Trutemunn er en skoletaper. Har alltid värt det. Til og med i klassen på kurset for arbeidsledige way back der halvparten knapt kunne norsk, satt Trutemunn igjen som en taper. Noen ville kanskje kalle han evneveik. Lat, beskjeden og kjedelig. Og han er det sikkert. Alt sammen. Men hva faen gjör det?! Gi han en scene og et hyfsat komp så kan han også imponere. Alle må ikke väre bra på alt. Trutemunn er faktisk nokså bra på mange saker likevel. Og kan sammenliknes heller en fuglehund enn lat. Det finns mer energi i han enn de fleste han möter, hvis han tenker på seg selv og driter i å fölge mölja. Kunskap sitter han også på. Tru det eller ei. I små öyeblikk har han til og med värt et skolelys. Merklig nok finner de smarteste og mest intresange typer tonen med Trutemunn i alle selvskap. Trutemunn er desverre uintrisert i karriäre og penger, noe han kommer til å lide for så lenge det forblir slik. Akkurat det kan nok bli lenge, om ikke evigvarende.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Det var på systembolaget sms’en bompa inn. Et dögn for sent. Den mystiske mörke dama spiller vrien godt. Hun var klar for kvelden og skrev det på en måte så det kom en reaksjon. Hun spurte, fordi hun skal stå for middagen om allergi. Trutemunn svarte at akkurat nå hadde han fått et allergisk reaksjon. Buksebuling faktisk. Han lurte på om hun kunne ta hand om det. Fröken vrien har allerede gitt han adressen og tiden, så det blir nok ikke noe svar på den meldinga. Trutemunn iviterte seg sjöl her omdagen ved å fortella at han skulle stå for desserten. Tar med egg og sjokolade skrev han. Hun syntes det var sött og selvom Trutemunn forkynnet at venninna bare måtte henge med, ble det ikke slik. Hadde hun värt med kunne det jo gått riktig så hett for seg, for begge falt samtidig, veit du ;) Hahahaha…. Neida, fra spök til skryt. Trutemunn er så himmla glad for at han lever tross alt. At han rörer på seg isteden for å dö av tristhet og sorg. At han igjen er på vei inn i en slik situasjon at framgangene kommer. For dette er som eksagt for ti år siden. En skadeskutt cowboy på prärien. Nå veit han veien. Hvor er hesten? Lyden av en travende hoppe. Har bare egg og sjokolade. Hvor langt kommer man med det? langt nok forhåpentligvis :)

..men först trening.. God helg! :D

Tips oss hvis dette innlegget er upassende