Mens verden raser under föttende og Trutemunn klarer å skyve fler og fler unna, fins det faktisk positive innslag. For det förste er’n helt sikker på at han kunne funnet en kvinne å bli sammen med. I så fall må han etablere seg, som skulle väre en större utfordring. Gjennom totusenogni kommer Trutemunn på tre, fire kvinner som “sjekket han ut” med det for öyet. En av dem var faktisk Bimboen. (…ganske göy lesning forresten ;) )

Andre saker som går bra er stones bandet. Gutta har begynnt å ta eget intiativ. De virker ha stor tillitt til Trutemunn og kjöper hans ord i saken. Sjöl har man også lagt fra seg det at eget bidrag alltid lissom er best. Her blir det beste faktisk valgt, uansett hvem som kommer med det.

I går trena Trutemunn styrke i to timer og et kvarter. Först da, var han gjennom alt han ville av muskkler. Det blei litt forlangt egentlig. Han löp nemmig et kvarter för og etter også. Når han vokna med halvjärnet i dag så han sin egen silluetté i speilet. Og blei nesten forferdet av at overkroppen har fått en slags V form. På helsestudio svermet plutselig de to fineste damene rundt han. Blondi og Brunetti. Trutemunn har fått prestasjonsangst. Han får oppmerksomhet som en kjendis fra fremede mens hans koleger å venner, virker redde for pondus kunkuranse, eller no. Vansklig å si. Brunetti og Trutemunn kom i prat. Hun så ikke på han når hun snakket. Hun kikket på seg selv. Så stelte hun seg med et kne på en benk, altså en form for “på alle fire,” for så å kjöre triceps. Trutemunn smilte stort inni seg, kanske litt i munnviken også. Sjöl kjörte han biceps akkurat da. Hun hadde en sönn på tre og trener fire ganger i uka. Hun lurte på om hun stod for näre og lurte på om hun gjorde noe feil. Trutemunn sa som han trudde at hun kanskje burde ha mer “svank” i ryggen. Sistegangen så han rett inn i rompa hennes. Hadde det ikke värt treningsbukse der ville stjerna ;) lyst som solen mot han. Brunetti og Blondi mangler begge pupper. Men helt rett rumpe. Helt rett :)

Idag på vei hjem stoppet Trutemunn i resepsjonen. Bimboen jobbet alene. Han satt seg på benken ved sien av henne. Uten noe på hjertet. Satt seg bare ned. Hun fikk seg type i sommer og skal flytte sammen med han i helga. Sexualiteten lyser ut av henne om dagen. Her för jul gikk a truse lös og presterte å vise sprekken sin til Trutemunn et anntal ganger. Sistegangen syntes Trutemunn det virket noget konstruert at hun misstet nökklene på gulvet, å måtte plukke dem opp igjen, så den stramme buksa nesten ikke hang med på notene. Som sagt Trutemunn har prestasjonsangst. Han gir seg ikke muligheten, derimot registrerer han anntal ganger han driter i å gjöre det og sitter igjen med et inntrykk at han ikke lever fullt ut. Det er ikke alle som er så heldige som han innbliller han seg. Hvorfor tar han ikke tillfelle i akt. Brennt barn skyr ilden, er det eneste han kan komme på.

Bimboen og Trutemunn begynnte å prate. Hun er en av fire igjen på arbeidsplassen som beholder roen i samtale med undertegnede. Viser henne en kolega på google map og vi finner bilen til typen parkert utenfor leiligheta hennes. Hun har på seg dyre amerikanske treningsbukser ser det ut til. Cameltoe delux ;)  ..hun spankulerer litt hit og ditt. Trutemunn får se både forran og bak. En olding uten hörsel av en kunde kommer å tar besklag på a litt dröyt lenge. Hvis du verken hörer eller ser bra kan du ikke konversere gammer’n! En annen kjekkas kommer forbi, men han tar faktisk hensyn til at jeg sitter hos a og lar oss väre.

Romantiske saker, hadde Trutemunn villet väre i forhold hadde han antagelig värt det med henne nå. Eller kanskje legestudina, negrassa eller Fröken Borderliner. Kanskje han også hadde hatt ei elskerinne i langt vekkistan og levd et slags dobbeltliv. Men nope. Trutemunn er fear. Töff. Eller hva heter det?! Sta :) ..Trutemunn trur ikke på monogami. Ikke på forhold. Hater å före näre bak lyset. Vil leve åpent å ärlig. Vil kunne nyte og leve med andre som også vil det slik. At det er vrient kan du banne på. Kanskje det er umulig. Sånn veit man ikke för man har prövd. Alt som har skjedd fram til nå har ikke värt i närheten av å pröve.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende