I törke tiden, da jentene var utilnermelige og selvtillitten forsvunnen, forble jeg sågodt som  ukyssa i et par års tid. Noe som huskes godt og som er lattelig idag. Det får også en sjarmör til å beholde bakkekontakten til visst mon. For denna karen er det så og si ufattelig at det var slik… endog så var man der og kan fremdeles kjenne det på kroppen.

 

Man hadde blitt dumpa på fyllinga rett og slett av ei hjertelös bitch med bruk og kast mentalitet. Noe som er helt ok. Det som verre var at man sjöl ikke fiksa å löse nedturen og snu vendinga. Det var ikke akseptabelt. For meg handler det om å finne lösninger. Men en periode var man så godt som död… hehe… men man overlevde så klart!

 

En teater gjeng jeg hadde jobba med og spillt for bestod av omtrent bare jenter. Mange söte og vakkre. Og ei av dem sms’a jeg med en kveld. Vi kåta hverandre opp og plutselig stod á og ringte på döra mi. Jeg åpna og fant ei smårund og lett kvisete dame. Tenkte at oj da… dette var visst ingen av blomstene. Visste tydligvis ikke hvem jeg hadde sms’a med… hehe. Nå i allefall det ene leda til det andre og vi gjorde som menn og kvinner av og til finner på å gjöre. Når jeg sto der bak og dytta doggy måtte jeg se bort. Hu hadde den styggeste rompa jeg noen sinne hadde sett. Verre enn jeg kunne ha forestillt meg i fantasien. Omlitt sovna vi…. det var visst midt på svarte natta.

 

Kunne ikke sove. Hu snorka som en fodhest. Aldri opplevd liknende. Römte soverommet og inn i stua. Det hjalp ikke. Tredde en stor sofapute over hue. Funka ikke. Når á vokna, lata jeg også som jeg vokna og sa at… oj er klokka så mye? Må stikke! I en fart fikk vi pakka sakene og kommet oss ut av döra. Hun skulle til en holdeplass…. jeg tilfeldigvis til en annen. Hei og hade. Snudde på helen og löp hjem. Sov.

 

Vi har alle gjort ting vi kan angre. Men jeg gadd ikke det. Tenkte som så at; Hu var heldig get. Ärlig talt var jeg kremglad for å ha brukt kondom. Alle jeg har knulla siden dan gang har fått mengder med komplimang. For i mine öyne har de värt fotomodell vakkre. Det er lett å se når man har opplevd det motsatte. Jeg klarte tross alt å gjenomföre et knull med en flodhest. Hahahahaha!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende